
TAGLIATELLE EGG PASTA TØRR, 0,5KG PAKKE DE CECCO
Tagliatelle er kjennetegnet av sin lange, flate form. Den er bredere enn spaghetti, men smalere enn fettuccine. Tradisjonelt er tagliatelle laget med durumhvete og vann, men noen oppskrifter kan også inkludere egg for en ekstra rik smak og gulaktig farge. Tagliatelle har en fast tekstur og koker til en al dente konsistens, noe som betyr at den har en litt fast tyggemotstand. Tagliatelle har sin opprinnelse i Emilia-Romagna-regionen i Nord-Italia, spesielt i byen Bologna. Ifølge legenden ble tagliatelle oppfunnet på 1500-tallet av kokken Zafirano fra Bologna i anledning av bryllupet til en av byens adelsmenn, Antonio Lancellotti, og Ludovico Sforza, hertugen av Milano. Formen på tagliatelle ble inspirert av brudens lange blonde hår, og den ble presentert som en gest av kjærlighet og hyllest.
Energy kj per 100g | 0.00 |
---|---|
Energy kcal per 100g | 0.00 |
Fat (total) per 100g | 4.20 |
- Saturated fatty aids per 100g | 1.30 |
- Monounsaturated fatty acids per 100g | 0.00 |
- Polyunsaturated fatty acids per 100g | 0.00 |
Carbohydrates per 100g | 0.00 |
- Sugars per 100g | 0.00 |
Dietary fiber per 100g | 0.00 |
Protein per 100g | 15.00 |
Salt per 100g | 0.13 |
Molluscs | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fish | ||
Gluten | ||
Barley gluten | ||
Havre gluten | ||
Wheat gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rye gluten | ||
@EPD:SpeltWheatGrluten | ||
Lupins | ||
Milk | ||
Nuts | ||
Hazel nuts | ||
Cashew nuts | ||
Macadamia buts | ||
Almonds | ||
Para nuts | ||
Peanuts | ||
Pecan nuts | ||
Pistachio nuts | ||
Walnuts | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
SesameSeeds | ||
Shellfish | ||
Soya | ||
Sulpher or sulfites |