
MACCHERONI AL TORCHIO 2X1KG
6419808
Maccheroni al torchio er en spesiell type pasta som er laget med en tradisjonell maskin kalt en «torchio». Dette er en enhet som brukes til å ekstrudere pasta ved å presse pastadeigen gjennom små hull eller former, noe som gir pastaen sin karakteristiske form. Maccheroni al torchio fungerer godt med en rekke sauser, spesielt tykke sauser som kjøttsauser, fløtesaus og ostesaus. De rillede rørene gjør at sausen kan feste seg bedre til pastaen, noe som gir en bedre smak og tekstur.
Bestillingsvare, normalt 7 dager
Energi kj pr 100ml | 0.00 |
---|---|
Energi kcal pr 100ml | 0.00 |
Fett (totalt) pr 100ml | 0.00 |
- Mettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
- Enumettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
- Flerumettede fettsyrer pr 100ml | 0.00 |
Karbohydrater pr 100ml | 0.00 |
- Sukkerarter pr 100ml | 0.00 |
Kostfiber pr 100ml | 0.00 |
Protein pr 100ml | 0.00 |
Salt pr 100ml | 0.00 |
ContainsCan contain traces of
Bløtdyr | ||
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Hvete gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |